Kerstmenu 2018 Kerstavond & 1e Kerstdag

Voorgerecht
Geschroeide tonijn gelakt met soja, zoet zuurtje en sesam kletskop.
Wijn suggestie: El Cayado – Albarino – Spanje

1e tussengerecht
Aziatische bouillon op basis van kip, citroengras, gember en soja, gegrilde zwaardvis en furikake.
Wijn suggestie: Nabygelegen – Chenin Blanc – Zuid-Afrika

2e tussengerecht
Gebakken coquilles met 3 structuren van knolselderij (gerookt, crème en schuim )
Wijn suggestie: Bon Courage – Chardonnay – Zuid-Afrika

3e tussengerecht
Zacht gegaarde kalf sukade met crème van Savora mosterd, eendenlever met eigen jus en seizoensgroenten
Wijn suggestie: Revelation – Pinot Noir – Frankrijk

Hoofdgerecht
Gebraden hert, crème van pastinaak, gerookte bietjes en een krachtige jus
Wijn suggestie: Scaramanga- Cabernet Sauvignon- Zuid-Afrika

Kaas
Selectie van streekkazen met bijpassend garnituur
Wijn suggestie: Pedro Ximenez – Alvaer- Spanje

Dessert
Licht krokante bodem van chocolade en pralines, chocolademousse, Gekarameliseerde hazelnoten en boeren vanille-ijs.
Wijn suggestie: Lindenhof – Red Muscadel – Zuid – Afrika

  • Kerstmenu 7 gangen     75
  • Kerstmenu 6 gangen     65
  • Kerstmenu 5 gangen     55
  • Kerstmenu 4 gangen     45
  • Kerstmenu 3 gangen     38,5

Traiteur menu

Bestel eenvoudig uw traiteurmenu online en haal deze af op 24 december vanaf 13:00 tot 16:00. Betalen doet u ook bij afhalen.

Traiteurmenu opmaak instructies

Translate »
X