Kerstmenu 2019 Kerstavond & 1e Kerstdag

 

Voorgerecht
Terrine van gerookte ribeye, vijg, noten en stroop.

 

1e tussengerecht

Ossenstaart bouillon met ravioli gevuld met sukade.

 

2e tussengerecht

Geschroeide coquilles met tarte-tartin van tomaat en schuim van Serranoham.

 

3e tussengerecht

Saffraan risotto met gebakken heilbot, beurre blanc saus en rolletjes van groene kool.

 

Hoofdgerecht
Gebakken Herten rug met eekhoorntjesbrood, morille en zuurkool.

 

 

Kaas
Selectie van streekkazen met bijpassend garnituur.

 

Dessert

Eclair gevuld met chocolademousse en hazelnoot.

 

3 gangen € 37,50

4 gangen € 45,00

5 gangen € 55,00

6 gangen € 65,00

7 gangen € 75,00

Traiteur menu

Ook dit jaar kunt u weer ons bekende traiteur menu bestellen. Bestel hier

Translate »
X