Menu du Chef

3 gangen menu du chef
€ 37,50

Bijpassend wijnarrangement € 19,50

4 gangen
€ 45,00

Bijpassend wijnarrangement € 22,50

5 gangen
€ 51,50

Bijpassend wijnarrangement € 27,50

6 gangen
€ 59,00

Bijpassend wijnarrangement € 32,50

7 gangen
€ 66,50

Bijpassend wijnarrangement € 37,50

Voorgerecht
Tataki van black angus met chimichurri, mango en avocadocrème.

1e tussengerecht
Soepje van kreeft met in cognac gemarineerde komkommer.

2e tussengerecht
Op de huid gebakken doradefilet met mini paksoi,
gestoomde mosselen, gele curry, pinda en kokos.

3e tussengerecht
Zacht gegaarde kalfssukade met eigen jus, krokant gebakken zwezerik,
gekarameliseerde witlof en Savora crème.

Hoofdgerecht
Gebakken eendenborstfilet met een stamppotje van andijvie,
citrus, paddenstoelen en een pepersaus.

Kaas
Selectie van kaas uit de streek met bijpassend garnituur.

Dessert
Crème brûlée van ruby chocolade met ijs van sweet kurkuma-groene thee.

Translate »
X