Menu du Chef

3 gangen menu du chef
€ 37,50

Bijpassend wijnarrangement € 19,50

4 gangen
€ 45,00

Bijpassend wijnarrangement € 22,50

5 gangen
€ 51,50

Bijpassend wijnarrangement € 27,50

6 gangen
€ 59,00

Bijpassend wijnarrangement € 32,50

7 gangen
€ 66,50

Bijpassend wijnarrangement € 37,50

Menu du Chef 

Voorgerecht 

Krab / Gember / Yuzu 

Cilinder van gember gevuld met krabsalade en een sorbet van yuzu. 

1e tussengerecht 

Pompoen / Bataat / Tandoori 

Landhoen tandoori met soep van pompoen en bataat. 

2e tussengerecht 

Corvina / Bloemkool / Truffel 

Op de huid gebakken atlantische zeebaarsfilet met bloemkoolcrème en vers geschaafde truffel. 

 3e tussengerecht 

Kalfssukade / Eendenlever / Jus 

Zachtgegaarde kalfssukade in eigen jus met gebakken eendenlever. 

Hoofdgerecht 

Ribeye / Paddenstoel / Seizoensgroente 

Gegrilde rib-eye met paddenstoelensaus en seizoensgroente. 

Kaasplateau 

Selectie van kaas uit de streek met bijpassend garnituur. 

Dessert 

Macaron / Amarena / Bastogne 

Open macaron met gel van amarena en ijs van bastogne, monchou en amarena. 

 

 

 

 

 

Translate »
X