Rivers Menu

Menu RiVers

3 gangen diner                                                                                                    36,5

Voorgerechten

Gans/ Eend/ Braam

A la minute gerookte eendenborst met rilette en een bitterbal van gans en bramengel.

 

Zalm/ Chocolade/ Zoet zure groenten

Tartaar en sashimi van zalm met witte chocolade, furikake, sesam, wasabi mayonaise en een sorbet van gin-tonic.

 

Hoofdgerechten

Kalfssukade/ Savora/ Eendenlever

Zacht gegaarde kalfssukade met crème van Savora mosterd, gebakken eendenlever met eigen jus en seizoensgroenten.

 

Harder/ Bataat/ Kerrie/ Biet
Op de huid gebakken harder, crème van bataat, schuim van gele biet en kerrie.

 

Nagerechten
Peer/ Cruesli/ Karamel/ Yoghurt

Gepocheerde peer met gezouten karamel, boerenyoghurt en cruesli.

 

Kaas uit de streek

Selectie van lokale kazen met bijpassend garnituur.

 

 

You must be logged in to post a comment.

Translate »
X