Rivers Menu

 

Menu RiVers
3 gangen diner                                                                                36.5

Voorgerechten

Makreel/ paprika/ komkommer/ biet

Tartaar van makreel, mousse van makreel, gel van ingelegde paprika, crème fraîche met kruiden en sorbet van rode biet

Runderhaas/ tomaat/ lardo/ balsamico

Terrine van runderhaas met lardo, tomaten rellish en stroop van aceto balsamico

 

Hoofdgerechten

Eend/ mierikswortel/ peen

Op het karkas gebraden eendenborst met mierikswortel crème, bitterbal van eend, mix van gepofte peen soorten

Baars/ buikspek/ biet/ peen

Atlantische zeebaars met zacht gegaard buikspek, honing en dragon, fondant aardappelen, gerookte biet en crème van paarse peen

 

 

Nagerechten
Suikerbrood/ Yoghurt/ Vijg/ Most Cuvee                                             

Wentelteefjes van suikerbrood, boerenyoghurtijs, gebrande vijg

en saus van most Cuvee

 

Kaas uit de streek                                                                                       

Selectie van lokale kazen met bijpassend garnituur

 

You must be logged in to post a comment.

Translate »
X