Een prettige, ontspannen omgeving haalt het beste in de mensen naar boven. Een goede keuze om uw vergadering in een landelijke omgeving te organiseren,vergaderen bij Rivers Marnemoende is daarom een uitstekende keuze.

Voor zakenlunches garanderen wij een 3-gangen menu geserveerd in een uur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een vergaderlunch a la carte.
Voor de vergaderruimte hebben wij ook de benodigde faciliteiten zoals: flipover, projectiescherm, geluidsinstallatie, draadloos internet en een beamer voor u ter beschikking.

Vergaderen

Vergaderen op een unieke landelijke locatie en dicht bij Utrecht. Bij Rivers Marnemoende kunt u in alle rust vergaderen en genieten van het uitzicht over de polder en het water.

Windroos:

De Windroos is bij uitstek geschikt om op een bijzondere manier te vergaderen of  een presentatie te geven. Een ronde ruimte met een panoramisch uitzicht. Drijvend op een waterplas afgezoomd met rietkragen en weilanden en de rivier de Hollandse IJssel als achtergrond.

Promenadezaal:

Promenadezaal is geschikt voor grotere bijeenkomsten tot 90 personen in theater opstelling, de Promenadezaal beschikt over een beamer, geluidsinstallatie, flip-over en vergaderkit.

Uiteraard is er gedacht aan goede koffie en thee.

 

Panoramazaal:

Zijzaal in ons restaurant welke geschikt is voor een informele vergadering/bespreking.

Informatiemap aanvragen

Parkeren

Bij Rivers Marnemoende hoeft u zich geen zorgen te maken over een parkeerplek. U treft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Quicklunch

Voor al uw zakelijke afspraken met uw gasten kunnen wij u een warme driegangen lunch serveren. U kunt in een rustige omgeving genieten van uw culinaire lunch en het prachtige uitzicht terwijl u werkt

Translate »
X