met de voeten in het zand

DE beachbar

relaxen op het stand

Gezellig zandstrandje langs de Hollandsche IJssel waar je kunt relaxen in een strandstoel.

Een prettige, ontspannen omgeving haalt het beste in de mensen naar boven. Een goede keuze om uw feest in een landelijke omgeving te organiseren. Een feest of evenement bij RiVers Marnemoende is daarom een uitstekende keuze.

Wij verzorgen uw complete dag,  een team building dag , een bedrijfsfeest met activiteiten of een privé feest. Wij zijn u graag van dienst.

Eten en drinken:

Op het strand is het met de voetjes in het zand genieten van een romige cappucino, een koel biertje of een exotisch flesje Desperado. Natuurlijk hebben we hier een lekkere snack bij, een schaaltje olijven of een stokbroodje met dips.

Openingstijden:

Wij zijn open van 1 mei tot 1 oktober. Buiten het seizoen is het mogelijk voor feestjes of vergaderingen te reserveren.

Wij zijn vrijdag t/m zondag open vanaf 13.00 uur. Het strand is in ieder geval open tot 21.00 uur. Sluitingstijd is afhankelijk van aantal bezoekers. Bij slecht weer, koud en/of regen gelden aangepaste openingstijden

Besloten feest of borrel:

Tijdens de openingstijden, en daarbuiten, kun je ook bij ons terecht voor een feestje of borrel. We reserveren een deel van ons strand speciaal voor jou.

Parkeren

RiVers Marnemoende heeft een eigen parkeerplaats voor circa 180 auto’s, welke kosteloos te gebruiken is. Ook is deze parkeerplaats voorzien
van stroompunten voor elektrische auto’s en fietsen.