Filosofie

Catering in het groene hart, Rivers Marnemoende.

Ons team zal er alles aan doen om u een onvergetelijk evenement te bezorgen. In onze keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met dagverse producten. Tevens staan wij er om bekend dat we met streekproducten werken uit het groene hart. Waarom zullen we het van ver halen als het ook dichtbij kan. Alles wat van ver komt is lekker zeggen ze altijd. Maar van dichtbij is nog lekkerder, kunnen wij u verzekeren! Deze producten worden in het groene hart gemaakt en met zoveel zorg en liefde bereid door echte vakmensen. Daar kan geen fabriek tegen op! Tevens dragen wij zorg voor de totale ambiance zoals uw die wenst! Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Graag verzorgen wij dan ook met onze passie uw evenement.

Concepten

Om uw keuze te vergemakkelijken bieden wij een aantal concepten aan. Wij werken samen met vooraanstaande leveranciers en kunnen zo uw evenement volledig ontzorgen. Deze specialisten hebben dan ook ruime ervaring in de branche waardoor wij uw event op topniveau kunnen aanbieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Lees Meer

Food & Drinks

Wij verzorgen graag onze kwaliteit bij u op locatie. Ons team is creatief en innovatief en werkt met top producten zoals u ook van ons gewent bent in ons restaurant. Van een eenvoudig diner tot aan luxueuze evenementen wij kiezen zorgvuldig de beste producten voor u uit en behandelen deze met zorg. Graag bespreken wij uw wensen en maken vrijblijvend een offerte op maat.

Lowieke

Maak kennis met lowieke deze klassieke citroen HY is omgetoverd tot hippe foodtruck en is een publiekstrekker voor uw evenement.

Translate »
X