genieten van streekproducten

Catering

in het groene hart

Ons team zal er alles aan doen om u een onvergetelijk evenement te bezorgen

In onze keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met dagverse producten. Tevens staan wij er om bekend dat we met streekproducten werken uit het Groene Hart. Waarom zouden we het van ver halen als het ook dichtbij kan? Alles wat van ver komt is lekker zeggen ze altijd. Maar van dichtbij is nog lekkerder, kunnen wij u verzekeren! Deze producten worden in het Groene Hart gemaakt en met zoveel zorg en liefde bereid door echte vakmensen. Daar kan geen fabriek tegen op… Tevens dragen wij zorg voor de totale ambiance zoals uw die wenst! Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Graag verzorgen wij dan ook met onze passie uw evenement.

Food & Drinks

Wij verzorgen graag onze kwaliteit bij u op locatie. Ons team is creatief en innovatief en werkt met top producten zoals u ook van ons gewent bent in ons restaurant. Van een eenvoudig diner tot aan luxueuze evenementen wij kiezen zorgvuldig de beste producten voor u uit en behandelen deze met zorg. Graag bespreken wij uw wensen en maken vrijblijvend een offerte op maat.

Lowieke

Maak kennis met Lowieke: deze klassieke citroen HY is omgetoverd tot hippe foodtruck en is een publiekstrekker voor uw evenement. Lowieke kan o.a. worden ingezet als foodtruck, ijstruck, of cocktailbar. 

The Bartender

Genieten van vers gemaakte cocktails met of zonder alcohol. Van klassieke cocktails tot signature cocktailes. De perfecte balans tussen de verschillende smaken. Iedereen kan hier van genieten!