the place to be

met uitzicht over de IJssel

Ontspannen met een drankje en een hapje

Op ons terras waant u zich even op vakantie met het kabbelende water en voorbij varende bootjes kunt u maximaal genieten.

Onze brasserie met serre aan de IJssel biedt in zijn totaliteit  plaats voor 150 gasten, waarvan 36 zitplaatsen in onze serre bevinden. Voor deze 36 zitplaatsen is het mogelijk om een reservering te plaatsen. Voor de overige terrasplekken kunt u helaas niet reserveren. Tevens hebben wij rondom de steigers nog houten bankjes waar u kunt wachten voor een plaatsje mochten wij vol zitten. 

Mocht u uitgebreider willen dineren dan kunt u in ons restaurant Rivers terecht, waar u ook buiten op het overhangende terras kunt genieten van streekproducten uit het groene hart.

VIP lounge:

Dock 19 beschikt over een VIP lounge. Deze lounge staat op de kop van ons terras waardoor u kunt genieten van een fantastisch uitzicht over IJssel. Wilt u echt exclusief genieten op ons terras? Reserveer dan deze VIP-lounge met een uitgebreide lunch-, borrel-, of diner arrangement. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar info@restaurantmarnemoende.nl

Luxe sloep:

Vanaf Dock 19 kunt u instappen aan boord van onze luxe sloep. Onze kapitein vaart met u uit en tijdens deze tocht geniet u van het door u gewenste arrangement. Bekijk hier de mogelijkheden.

Parkeren

RiVers Marnemoende heeft een eigen parkeerplaats voor circa 180 auto’s, welke kosteloos te gebruiken is. Ook is deze parkeerplaats voorzien
van stroompunten voor elektrische auto’s en fietsen.