Feesten bij Rivers

van 20 tot 130 gasten

Bij Marnemoende weet u een ding zeker: dat uw feest tot in de puntjes verzorgd zal zijn!

RiVers Marnemoende bevindt zich aan de Hollandse IJssel en heeft een eigentijdse uitstraling waarin de ecologische omgeving het uitgangspunt is. Marnemoende is een oase van rust, te midden van weilanden en rietvelden. Toch ligt de locatie slecht 5 minuten rijden van de A12 en bent u binnen 15 minuten in het hartje van Utrecht. Een unieke locatie om uw feest te vieren! Onze zalen en restaurant kunnen op verschillende manieren worden ingericht, zodat deze voldoen aan uw wensen. Zie onderstaan meer informatie over onze zalen. 
Wij verzorgen uw complete dag, een team building dag, een bedrijfsfeest met activiteiten of een privé feest. Wij zijn u graag van dienst.

Promenadezaal

De Promenadezaal bevindt zich op de begane grond en is voornamelijk geschikt voor grotere feesten tot 125 personen. Ook voor kleinere groepen is deze zaal uiteraard beschikbaar.

Panoramazaal

De Panoramazaal is de zij zaal van ons restaurant op de eerste verdieping. Deze zaal is geschikt voor een (intiem) bijeenkomst van maximaal 18 personen. 

The Bartender

Genieten van vers gemaakte cocktails met of zonder alcohol. Van klassieke cocktails tot signature cocktails. De perfecte balans tussen de verschillende smaken. Iedereen kan hier van genieten!

Parkeren

RiVers Marnemoende heeft een eigen parkeerplaats voor circa 180 auto’s, welke kosteloos te gebruiken is. Ook is deze parkeerplaats voorzien
van stroompunten voor elektrische auto’s en fietsen.