Menu du Chef at Rivers Marnemoende

Panna cotta van witte chocolade en framboos
8.5

Panna cotta van witte chocolade en framboos, frambozengel en ijs van pistache en basilicum

kaas
12.5

Kaas: Selectie van kaas uit de streek met bijpassend garnituur

Lamsrack
22.5

Hoofdgerecht: Lamsrack met een kruidenkorst met geroosterde paprika, groene asperge en een saus van alceto en dadel

Zacht gegaarde kalfswang
14.5

3e tussengerecht: Zacht gegaarde kalfswang met gratin van pastinaak en aardpeer met gerookte paling en biet

Soep van zoete aardappel en pompoen
8.5

1e tussengerecht: Soep van zoete aardappel en pompoen met lemon grass, kokos en een crostini met hangop van spicy mango

Aziatisch gemarineerde steaktartaar
12.5

Voorgerecht: Aziatisch gemarineerde steaktartaar met gepocheerd ei, cashew noten, zoetzure groenten en een rijst krokantje met sesam

Geschroeide coquilles
16.5

2e tussengerecht: Geschroeide coquilles met bloemkoolcrème en zilte groenten afgemaakt met geschaafde truffel

Translate »
X