laat je culineir verrassen

Menu Rivers

verse streekproducten

Genieten in een smaakvolle omgeving

Lunch

  • Soep van bataat en pompoen 8.5

    Met kokos en lemon grass, geserveerd met naanbrood en frisse yoghurtdip

Uitsmijters

Geserveerd op boeren wit- of boeren bruinbrood

  • Kaas 9
  • Ham 9
  • Spek 9.5
  • Ham-kaas 9.5
  • Marnemoende 9.5

    Ui, champignon, tomaat, ham en kaas

WARME GERECHTEN

  • 3-gangen verrassingsmenu 32.5

    Laat je verrassen door de keuken met een 3-gangen verrassingsmenu. Heeft u allergieën? Laat dit dan even weten aan de bediening.

BELEGDE BROODJES

Keuze uit healthy bread, flatbread of een wrap

*Healthy bread is een baguette met toevoeging van zaden en groenten

  • Tuna melt 9.75

    Tonijn salade met gesmolten cheddar

  • Roomkaas met gerookte zalm 9.75

    Roomkaas met gerookte zalm, rode ui en kappertjes

  • Gerookte rib eye 11.5

    Gerookte rib eye, uiencompote en zwarte knoflook mayonaise

  • Geitenkaas 9.5

    Geitenkaas met honing en noten

  • Club sandwich 12.5

    Club sandwich met kip, spek, avocado, ui

  • 2 Kalfskroketten 9.75

    Met wit of bruin boerenbrood

CRISPY SALADES

  • Vis salade 14.5

    Rijk gevulde salade met gamba, gerookte zalm en rivierkreeft

  • Rundercarpaccio XXL 12.5

    Met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes, zongedroogde tomaat, rode ui en rucola

  • Ceasar Salade 13.5

    Met kip, croutons, kappertjes, streekkaas en ei

DESSERTS

  • Appeltaart met ijs 5.5

    Met een bolletje ijs naar keuze en slagroom

  • Tiramisu 8.5

    Tiramisu van amaretti en amarena kers met ijs van monchou-bastogne-amarena

  • Bananofee 8.5

    Bananofee met brownie en ijs van banaan en gezouten karamel

Onze keuken werkt het liefst met lokale producten, leveranciers en waar kan met biologische producten. Wij zijn ervan overtuigd dat u de passie van de lokale ondernemers en onze koks terug proeft op uw bord.

Dagelijks werken wij en onze leveranciers vol overgave om tot een mooi eindproduct te komen en het te verwerken tot mooie gerechten. Het is te veel om alle producten en leveranciers hier te benoemen, maar wij halen graag onze producten uit de streek. Dit zit dan ook verweven in onze filosofie.

Geniet u vooral van een leuke ontspannen avond! Mocht u meer willen weten over onze keuken of de streek, schroom niet te vragen aan onze medewerkers. Zij vertellen u graag alles! Eet smakelijk!

Met culinaire groet,

Team RiVers Marnemoende

Menu du Chef

  • 7 gangen 75
  • 6 gangen 68.5
  • 5 gangen 55
  • 4 gangen 47.5
  • 3 gangen 39.5

* Wilt u een los gerecht bestellen of de volgorde van het Menu du Chef aanpassen? Geef dit dan even door aan een van de medewerkers. U betaalt dan de a la carte prijs die achter het gerecht staat.

Menu du Chef

  • Voorgerecht 12.5

    Tartaar van zeebaars met gazpacho van zoetzure komkommer afgemaakt met yoghurt

  • 1e tussengerecht 8.5

    Soep van mais en komijn met rivierkreeft en chorizo

  • 2e tussengerecht 14.5

    Gebakken coquilles met in vanille en dragon gemarineerd citrusfruit en venkelschuim

  • 3e tussengerecht 14.5

    Zacht gegaarde kalfswang met gratin van pastinaak en aardpeer met gerookte paling en biet

  • Hoofdgerecht 28.5

    Gegrilde bavette steak met rösti, seizoensgroente en jus van gerookte knoflook

  • Kaas 12.5

    Een selectie van internationale kazen met bijpassend garnituur

  • Nagerecht 8.5

    Javanais met panna cotta van passievrucht en een sorbet van mango

Menu RiVers

  • 3 gangen keuzemenu 39.5

Voorgerechten:

  • Tartaar van watermeloen met burrata en een sorbet van Bloody Mary
  • Ceviche van makreel met zoetzure groenten, mierikswortelmayonaise en een crumble van rode biet
  • Carpaccio van gerookte Ribeye met brioche krokantjes, crème van zwarte knoflook, zoetzure radijs en gekaramelliseerde ui

Hoofdgerechten:

  • Lasagne van polenta en ratatouille, gegratineerd met kaas
  • Gebakken scholfilet met citrus risotto, fondue van tomaat en basilicum-botersaus
  • Parelhoenfilet met maiskoekjes, ceps, pancetta en morillesaus

Nagerechten:

  • Tiramisu van amaretti en amarena kers met ijs van monchou-bastogne-amarena
  • Mousse van karamel met chocolade cremeux, vanille merengue, gel van dulce de leche en peanutbutter ice cream
  • Een selectie van internationale kazen met bijpassend garnituur

Desserts

  • Javanais met panna cotta 8.5

    van passievrucht en een sorbet van passievrucht

  • Tiramisu 8.5

    van amaretti en amarena kers met ijs van monchou-bastogne-amarena

  • Mousse van karamel met chocolade cremeux 8.5

    Mousse van karamel met chocolade cremeux, vanille merengue, gel van dulce de leche en peanutbutter ice cream

  • Internationale kazen 12.5

    Een selectie van internationale kazen met bijpassend garnituur

Koffie

  • Espresso corretto 4.75

    Espresso met een klein scheutje likeur

  • Irisch coffee 7.5

    Koffie met een Ierse whisky en ongezoete slagroom

  • Spanish coffee 7.5

    Koffie met Tia Maria en een ongezoete slagroom

  • French coffee 7.5

    Koffie met Grand Manier en ongezoete slagroom

  • Italian coffee 7.5

    Koffie met Amaretto en ongezoete slagroom

  • Licor 43 coffee 7.5

    Koffie met Licor 43 en ongezoete slagroom

  • Rivers coffee 7.5

    Koffie met Frangelico en ongezoete slagroom

Digestieven

  • Amaretto 5.1
  • Frangelico 5.1
  • Tia Maria 5,1
  • Kahlua 5.1
  • Baileys 5.1
  • Sambuca 5.1
  • Licor 43 5.1
  • Cointreau 5.1
  • Drambuie 5.1
  • D.O.M Benedictine 5.1
  • Grand Manier 5.1
  • Limoncello 5.1

Whisky en Cognac

  • Jameson 4.75
  • Johnnie Walker Red label 5.2
  • Jack Daniels 5.75
  • Remy Martin VSOP 7.1
  • Remy Martin XO 12.95
  • Martell VS 6
  • Martell VSOP 7.1
  • Four Roses 6.2
  • Hennessy XO 12.95
  • Armagnac 7.25