laat je culinair verrassen

Menu Rivers

verse streekproducten

Genieten in een smaakvolle omgeving

Lunch

  • Soepen 8.5

    Bataatsoep met kokos en lemon grass, geserveerd met naanbrood en frisse yoghurtdip

    Thom Kha Kai soep met croutons en bosui


Uitsmijters

Geserveerd op boeren wit- of boeren bruin brood

  • Kaas 9
  • Ham 9
  • Spek 9.5
  • Ham-kaas 9.5
  • Marnemoende 9.5

    Ui, champignon, tomaat, ham en kaas

WARME GERECHTEN

  • 3-gangen verrassingsmenu 32.5

    Laat je verrassen door de keuken met een 3-gangen verrassingsmenu. Heeft u allergieën? Laat dit dan even weten aan de bediening.

BELEGDE BROODJES

Keuze uit healthy bread, flatbread of een wrap

*Healthy bread is een baguette met toevoeging van zaden en groenten

  • Tuna melt 9.75

    Tonijn salade met gesmolten cheddar

  • Roomkaas met gerookte zalm 9.75

    Roomkaas met gerookte zalm, rode ui en kappertjes

  • Carpaccio 11.5

    Carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes, zongedroogde tomaat, rode ui en rucola

  • Geitenkaas 9.5

    Geitenkaas met honing en noten

  • Club sandwich 12.5

    Club sandwich met kip, spek, avocado, ui

  • 2 Kalfskroketten 9.75

    Met wit of bruin boerenbrood

CRISPY SALADES

  • Vis salade 14.5

    Rijk gevulde salade met gamba, gerookte zalm en rivierkreeft

  • Rundercarpaccio XXL 12.5

    Met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes, zongedroogde tomaat, rode ui en rucola

  • Ceasar Salade 13.5

    Met kip, croutons, kappertjes, streekkaas en ei

DESSERTS

  • Appeltaart met ijs 5.5

    Met een bolletje ijs naar keuze en slagroom

  • Merengue 9.5

    Merengue met karamel, rood fruit, en yoghurt schuim

  • Chocolademousse 8.5

    Chocolademousse met koffie crumble, panna cotta van framboos, en Kaatjes' koffie ijs

Onze keuken werkt het liefst met lokale producten, leveranciers en waar kan met biologische producten. Wij zijn ervan overtuigd dat u de passie van de lokale ondernemers en onze koks terug proeft op uw bord.

Dagelijks werken wij en onze leveranciers vol overgave om tot een mooi eindproduct te komen en het te verwerken tot mooie gerechten. Het is te veel om alle producten en leveranciers hier te benoemen, maar wij halen graag onze producten uit de streek. Dit zit dan ook verweven in onze filosofie.

Geniet u vooral van een leuke ontspannen avond! Mocht u meer willen weten over onze keuken of de streek, schroom niet te vragen aan onze medewerkers. Zij vertellen u graag alles! Eet smakelijk!

Met culinaire groet,

Team RiVers Marnemoende

Menu du Chef

  • 7 gangen 75
  • 6 gangen 68.5
  • 5 gangen 55
  • 4 gangen 47.5
  • 3 gangen 39.5

* Wilt u een los gerecht bestellen of de volgorde van het Menu du Chef aanpassen? Geef dit dan even door aan een van de medewerkers. U betaalt dan de a la carte prijs die achter het gerecht staat.

Menu du Chef

  • Voorgerecht 15.5

    Tataki van tonijn met Oosterse lak, wakame en wasabi mayonaise

  • 1e tussengerecht 8.5

    Thom kha kai soep met bosui en croutons

  • 2e tussengerecht 14.5

    Gebakken coquilles met crème van pastinaak en gestoofde kalfswang

  • 3e tussengerecht 11.5

    Op de huid gebakken kabeljauw met pasta riso en schuim van Parmezaanse kaas

  • Hoofdgerecht 23.5

    Rouleau van hoen met saus van paddenstoelen en seizoensgarnituur

  • Kaas 12.5

    Een selectie van internationale kazen met bijpassend garnituur

  • Nagerecht 8.5

    Chocolademousse met koffie crumble, panna cotta van framboos en Kaatjes' koffie ijs

Menu RiVers

  • 3 gangen keuzemenu 39.5

Voorgerechten:

  • Tarte tatin van tomaat, geitenkaas en pistachenoten

  • Warm gerookte zalm met een salsa van tomaat en mango, zoetzure groente en limoen mayonaise

  • Terrine van rund, met stroop van vijg en Port, en ingelegde beukenzwam

Hoofdgerechten:

  • Pasta met milde blauwe kaas, gebakken paddenstoelen en gepofte paprika

  • Op de huid gebakken kabeljauwfilet met relish van bearnaise, geserveerd met seizoensgarnituur    

     

  • Gebakken hertenrug met jus van rode wijn en truffel, geserveerd met seizoensgarnituur

Nagerechten:

  • Merengue met karamel, amandelen, rood fruit en yoghurt schuim

 

  • Chocolademousse met koffie crumble, panna cotta van framboos
    en Kaatjes’ koffie ijs

  • Een selectie van internationale kazen met bijpassend garnituur

Desserts

  • Merengue 9.5

    Merengue met karamel, amandelen, rood fruit en yoghurt schuim

  • Chocolademousse 8.5

    Mousse van chocola met koffie crumble, panna cotta van framboos en Kaatjes' koffie ijs

  • Internationale kazen 12.5

    Een selectie van internationale kazen met bijpassend garnituur

  • Espresso corretto 4.75

    Espresso met een klein scheutje likeur

  • Irish coffee 7.5

    Koffie met een Ierse whisky en ongezoete slagroom

  • Spanish coffee 7.5

    Koffie met Tia Maria en een ongezoete slagroom

  • French coffee 7.5

    Koffie met Grand Manier en ongezoete slagroom

  • Italian coffee 7.5

    Koffie met Amaretto en ongezoete slagroom

  • Licor 43 coffee 7.5

    Koffie met Licor 43 en ongezoete slagroom

  • Rivers coffee 7.5

    Koffie met Frangelico en ongezoete slagroom

Digestieven

  • Amaretto 5.1
  • Frangelico 5.1
  • Tia Maria 5,1
  • Kahlua 5.1
  • Baileys 5.1
  • Sambuca 5.1
  • Licor 43 5.1
  • Cointreau 5.1
  • Drambuie 5.1
  • D.O.M Benedictine 5.1
  • Grand Manier 5.1
  • Limoncello 5.1

Whisky en Cognac

  • Jameson 4.75
  • Johnnie Walker Red label 5.2
  • Jack Daniels 5.75
  • Remy Martin VSOP 7.1
  • Remy Martin XO 12.95
  • Martell VS 6
  • Martell VSOP 7.1
  • Four Roses 6.2
  • Hennessy XO 12.95
  • Armagnac 7.25