Eten bij Rivers

ontspannen in een natuurlijke omgeving

Kom genieten in een mooie natuurlijke omgeving! Ons restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend voor lunch en diner. 

Ons restaurant is gelegen in IJsselstein, in het Groene Hart. De locatie ligt slechts 5 minuten rijden van de A12, en binnen 15 minuten bent u in het hartje van Utrecht. Een unieke locatie om de hectiek te ontvluchten. 

Ons restaurant bevindt zich in de jachthaven van Marnemoende, aan de Hollandse IJssel. Wij werken zo veel mogelijk met verse streekproducten, wat de natuurlijke beleving nóg meer compleet maakt!  

Panoramazaal

De Panoramazaal is onze zij zaal. De zij zaal van ons restaurant is geschikt voor een samenkomen van maximaal 18 personen. Voorbeelden waarvoor deze ruimte gebruikt wordt zijn vergaderingen, (besloten) diners of borrels. Voor grotere groepen dan 18 beschikken wij over een grotere ruimte, de Promenadezaal. Deze zaal bevindt zich op de begane grond. 

Promenadezaal

De Promenadezaal bevindt zich op de begane grond. Deze is geschikt voor zowel kleinere als grotere bijeenkomsten. De zaal kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld vergaderingen, diners, borrels, feesten en/of bruiloften. De Promenadezaal is qua opstelling in te richten zoals u wenst. De zaal is voor vergaderingen tot 90 personen af te huren, voor feesten en/of partijen tot 120 personen. 

Parkeren

RiVers Marnemoende heeft een eigen parkeerplaats voor circa 180 auto’s, welke kosteloos te gebruiken is. Ook is deze parkeerplaats voorzien
van stroompunten voor elektrische auto’s en fietsen.