Geniet van de overvloedige smaken van het herfstseizoen bij onze wildavond in het restaurant. We presenteren u een menu met de rijke essentie van de natuur, met heerlijke ingrediënten zoals eend, fazant, beukenzwam, hert en stoofpeer.
Onze chef-kok heeft elk gerecht met zorg samengesteld, waarbij de unieke smaken van deze seizoensproducten centraal staan.
Geniet van de warme en uitnodigende smaken van de herfst en van een onvergetelijke avond vol gastronomische verfijning in ons restaurant.
Arina, onze wijnleverancier van Betuws Wijndomein zal deze avond aanwezig zijn om de lekkerste bijpassende Nederlandse wijnen te presenteren en uit te schenken bij ons wildmenu.

Wildmenu Rivers

Terrine van eendenlever met gerookte ganzenborst en een gelei van Pedro Xeminex geserveerd met een brioche en sinaasappelgel
***
Gebakken kabeljauwsrug met radijs en rettich met een saus van escabeche
***
Wildbouillon met ravioli gevuld met fazant, beukenzwam en profiletoles
***
Gebakken hertenrugfilet met stoofpeer, een taartje van pompoen en aardappel, zwarte knoflookcreme en een wildjus
***
Blanc Manger van amandel met diverse bereidingen van ananas en ambachtelijk pistache ijs