Streekproducten

Achter ieder product zit een verhaal zo is de samenwerking met Jochem Lekkerkerker ontstaan door herinrichting van het gebied en kunnen wij nu vlees aanbieden wat volledig traceerbare herkomst heeft. Puur en eerlijk vlees dus wat met passie geteeld en bereidt is, en dit is maar een voorbeeld uit de vele producten die we verwerken. Zo halen we molensteen bier  bij de Windotter en spelt wat we in onze broodjes verwerken.

Kazen halen wij uit de buurt zoals bij Wim Verweij die de inmiddels beroemde Romero maakt die internationaal prijzen wint en dat aan de overkant van ons restaurant! en iets verder door in Montfoort de Doruvael

IJs van de ijsboerderij Luciano’s en uiteraard uit eigen keuken.

Zo hebben wij regelmatig speciale bonbons voor ons gemaakt in samenwerking met Zucotto.

Appels en peren uit de streek voor lekkere desserts of voor bij de koffie.

You must be logged in to post a comment.

Translate »
X