Trouwen in de wijngaard

Trouwen in de wijngaard

Geef elkaar voor eeuwig het ja-woord, vier uw mooiste dag op het Betuws Wijndomein. Speciaal voor uw dag is het Domein de officiële trouwlocatie van de gemeente Buren. Samen organiseren we een huwelijksdag in de wijngaard, die u en uw gasten zich nog lang zullen herinneren!

Wij hebben een samenwerking met  dé trouwlocatie van de Betuwe; het Betuws Wijndomein. Geef elkaar voor eeuwig het ja-woord, vier uw mooiste dag op het Betuws Wijndomein. Speciaal voor uw dag is het Domein een officiële trouwlocatie van de gemeente Buren. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt naar de wijngaard en tussen de wijnranken zal de gehele ceremonie plaatsvinden. Uiteraard biedt het Betuws Wijndomein volop de gelegenheid tot proosten, uiteraard met eigen wijnen, dineren, feesten en zelfs overnachten in de wijngaard is mogelijk!

Wij, Rivers Marnemoende ver en ontzorgen uw bruiloft. Van catering tot en met lokatie. Lange tafels in de wijngaard en een groot feest of liever een kleine knusse bruiloft? Alles is mogelijk! Waar gewenst adviseren wij u bij de verdere invulling van deze feestelijke dag. Neemt u contact op en komt u vrijblijvend kennismaken.

Samen organiseren we een huwelijksdag in de wijngaard, die u en uw gasten zich nog lang zullen herinneren!

Translate »
X