Een prachtige omgeving aan het water.

trouwen

op een top locatie

Alvast van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wanneer u op een unieke locatie in het huwelijk wilt treden, dan bent u hier aan het juiste adres!

Uw gasten kunnen u opwachten op het terras, wanneer u en uw aanstaande aankomen varen in een van onze sloepen met schipper. Uw gehele huwelijksdag op 1 locatie in een ontspannen sfeer met veel rust en ruimte. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor al uw gasten. Graag maken wij met u persoonlijk een afspraak om al uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Trouwlocatie

Wij zijn een officieel erkende trouwlocatie en beschikken over voldoende mogelijkheden om zowel de ceremonie, de receptie, het diner en de feestavond bij ons te laten plaats vinden. Dit allemaal kan zowel binnen als buiten gevierd worden. Graag maken wij met u een afspraak om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Aan de locatie, inzet en onze toewijding zal het succes van de dag niet liggen.

Ceremonie

RiVers Marnemoende als trouwlocatie. Uiteraard is het mogelijk om alles bij ons te laten verzorgen.

  • De inzegening
  • De receptie
  • Lunch en/of diner
  • De feestavond

In goed overleg kunnen wij deze dag voor u en uw aanstaande geheel naar uw wensen invullen en een passend voorstel maken.

Receptie

Uw receptie bij Marnemoende in de Promenadezaal met terras aan de IJsselkant, dit alles in een informele en ontspannen sfeer. Wij kunnen een receptie arrangement voor u samenstellen precies naar uw eigen wensen. Vraag naar de mogelijkheden info@restaurantmarnemoende.nl

Diner

U kunt kiezen voor een avondvullend diner of een diner voor aanvang van het feest. Wij serveren menu’s van drie tot zeven gangen met keuze of door u samengesteld. Er zijn ook mogelijkheden voor een uitgebreid buffet of bbq. Bij mooi weer kunt u in de zomer genieten van een sfeervolle zomeravond. U heeft hierbij de beschikking over het terras aan de IJssel.

Feestavond

Voor de feestavond kunt u beneden in de Promenadezaal terecht met aangrenzend het terras aan het water. In deze zaal is plaats voor maximaal 120 gasten. De muziek kunt u naar eigen wens samenstellen. Wij bieden u verschillende  arrangementen. Informeer naar de mogelijkheden 030-6875390

Varen

Heerlijk ontspannen een stukje varen met uw gasten over de IJssel, ook dit kunnen wij volledig voor u verzorgen inclusief een picknickmand.

Parkeren

RiVers Marnemoende heeft een eigen parkeerplaats voor circa 180 auto’s, welke kosteloos te gebruiken is. Ook is deze parkeerplaats voorzien
van stroompunten voor elektrische auto’s en fietsen.