Een prachtige omgeving aan het water

trouwen

op een top locatie

Alvast van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wanneer u op een unieke locatie in het huwelijk wilt treden, dan bent u hier aan het juiste adres!

Wij zijn een officieel erkende trouwlocatie en beschikken over voldoende mogelijkheden om zowel de ceremonie, de receptie, het diner en de feestavond bij ons te laten plaats vinden. Dit allemaal kan zowel binnen als buiten gevierd worden. Graag maken wij met u een afspraak om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. 

Ceremonie

RiVers Marnemoende als trouwlocatie. Uiteraard is het mogelijk om alles bij ons te laten verzorgen.

  • De inzegening
  • De receptie
  • Lunch en/of diner
  • De feestavond

In goed overleg kunnen wij deze dag voor u en uw aanstaande geheel naar uw wensen invullen en een passend voorstel maken.

Receptie

Uw receptie bij Marnemoende in de Promenadezaal met terras aan de IJsselkant, dit alles in een informele en ontspannen sfeer. Wij kunnen een receptie arrangement voor u samenstellen precies naar uw eigen wensen. 

Diner

U kunt kiezen voor een avondvullend diner of een diner voor aanvang van het feest. Wij serveren menu’s van drie tot zeven gangen met keuze, of door u samengesteld. Er zijn ook mogelijkheden voor een uitgebreid buffet of een uitgebreide barbeque. Bij mooi weer kunt u in de zomer genieten van een sfeervolle zomeravond. U heeft hierbij de beschikking over het terras aan de IJssel.

Feestavond

Voor de feestavond kunt u beneden in de Promenadezaal terecht met aangrenzend het terras aan het water. In deze zaal is plaats voor maximaal 120 gasten. De muziek kunt u naar eigen wens samenstellen. Er zijn verschillende arrangementen te boeken voor het drinken en de hapjes. 

Parkeren

RiVers Marnemoende heeft een eigen parkeerplaats voor circa 180 auto’s, welke kosteloos te gebruiken is. Ook is deze parkeerplaats voorzien
van stroompunten voor elektrische auto’s en fietsen.