Een prettige, ontspannen omgeving haalt het beste in de mensen naar boven. Een goede keuze om uw vergadering in een landelijke omgeving te organiseren,vergaderen bij Rivers Marnemoende is daarom een uitstekende keuze.

Voor zakenlunches serveren wij een 3-gangen menu bent u aan tijd gebonden laat het ons dan vooraf weten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een vergaderlunch a la carte.
Voor de vergaderruimte hebben wij ook de benodigde faciliteiten zoals: flipover, projectiescherm, geluidsinstallatie, draadloos internet en een beamer voor u ter beschikking.

Vergaderen op een unieke landelijke locatie in het groene hart nabij Utrecht. Bij Rivers Marnemoende kunt u in alle rust genieten van het uitzicht over de polder en het water.

Promenadezaal:

De promenadezaal is voornamelijk geschikt voor grotere bijeenkomsten tot 90 personen in theater opstelling.
Maar ook voor kleine groepen in een u-opstelling of een bloktafel
De Promenadezaal beschikt over een smart tv, beamer, geluidsinstallatie, flip-over en vergaderkit.

Panoramazaal:

De panoramazaal is volledig gerenoveerd in maart 2018. De zijzaal in ons restaurant is geschikt is voor een informele vergadering/bespreking voor maximaal 18 personen.

Vergaderen

Informatiemap aanvragen

Parkeren

RiVers Marnemoende heeft een eigen parkeerplaats voor circa 180 auto’s, welke kosteloos te gebruiken is. Ook is deze parkeerplaats voorzien
van stroompunten voor elektrische auto’s en fietsen.

Quicklunch

Voor al uw zakelijke afspraken met uw gasten kunnen wij u een warme drie-gangen lunch serveren. U kunt in een rustige omgeving genieten van uw culinaire lunch en het prachtige uitzicht terwijl u aan het werken bent. Bent u aan tijd gebonden laat het ons weten.

Translate »
X