vergaderen in het groene hart

In een ontspannen sfeer vergaderen, in combinatie met goed eten en drinken

Een prettige, ontspannen omgeving haalt het beste in de mensen naar boven. Helemaal in combinatie met goed eten en drinken. Onze locatie is makkelijk bereikbaar, aangezien het nabij Utrecht ligt en maar 5 minuten van de snelweg (de A12) vandaan. Daarom is vergaderen bij RiVers Marnemoende een uitstekende keuze!

Wij hebben twee verschillende ruimtes waar vergaderd kan worden. In de Promenadezaal en in de Panoramazaal. Zie onderstaand uitgebreidere informatie over onze zalen. 

Tijdens uw vergadering verzorgen wij de hele dag voor u eten en drinken. Er zijn diverse arrangementen te boeken: een dag-arrangement, (broodjes)lunch, en/of een diner. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Promenadezaal

De Promenadezaal is voor zowel kleinere als grotere bijeenkomsten geschikt tot wel 90 personen in theater opstelling. Wilt u gebruik maken van een U-opstelling, theateropstelling of een andere indeling van onze zaal? Dat is in onze promenadezaal allemaal mogelijk.
De Promenadezaal beschikt over over een smart tv, beamer, geluidsinstallatie en een flip-over. 

Panoramazaal

De zij zaal in ons restaurant is geschikt voor een samenkomen van maximaal 18 personen. 
De Panoramazaal beschikt over een smart tv en een flip-over.

Parkeren

RiVers Marnemoende heeft een eigen parkeerplaats voor circa 180 auto’s, welke kosteloos te gebruiken is. Ook is deze parkeerplaats voorzien
van stroompunten voor elektrische auto’s en fietsen.